GÖZTEPE

Tuna Ray Dolap olarak İstanbul’un tüm ilçelerinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Kadıköy’ün en gözde mahallelerinden ve kentsel dönüşümün en aktif yaşandığı Göztepe bölgesinde, yatak odası, giyinme odası, mutfak dolabı gibi büyük uygulamaların yanı sıra, ray dolap, kapaklı dolap, portmanto, vestiyer, kitaplık gibi tekli çalışmalarınızı da memnuniyetle gerçekleştiriyoruz.

Üretimini yaptığımız tüm ürünler aşağıdaki sıralamayla hizmetinize sunulmaktadır;

EBATLAMA

Üretimi yapılacak proje öncelikle bilgisayar üzerinde çizilir. Ardından bilgisayar destekli ebatlama (kesim) birimine gönderilerek sıfır hata ile modüler bir hal alır.

    BANTLAMA

    Kesimi yapılan tüm mobilya parçaları minimum 1mm PVC kenar bandı ile bantlanarak uzun yıllar kullanmanıza olanak sağlar.

      MİNİFİX

      Üretimini yaptığımız tüm dolaplarda hata payı sıfır, kolay monte demonte ve dayanıklılık gibi avantajlara sahip Minifix bağlantı sistemi kullanmaktayız.

        KONTROL

        Üretimi yapılan ürünler kontrol birimine çekilir ve burada montajı yapılarak test edilir. Ardından paketlenir ve tarafınıza teslimatı yapılır.

          Hemen randevu almak için arayın; 0216 606 1099

          RAY DOLAP VE KAPAKLI DOLAP SİSTEMLERİ

          Tuna Ray Dolap; Ray Dolap ve Menteşe Kapaklı Dolap sistemleri arasında bulunan tüm gruplarda hizmet vermektedir. Bunlara örnek olarak; yatak odalarında kullanılan sürgü kapaklı (ray dolap) sistemler, portmanto-vestiyer grupları, banyo ve mutfak dolapları, TV Ünitesi veya isteğe göre yapılacak tüm kapalı sistemler verilebilir.

          Raylı Dolap sistemlerinde TUNA; içten çalışan, gömme veya 4mm kalınlığında raylar tercih etmektedir. İçten çalışan ray sistemleri “Ağır Sistem Ray Dolap” diye nitelendirilen asma kapaklı dolaplara göre çok daha uzun ömürlü olmaktadır.

          GİYİNME ODASI – AÇIK DOLAP SİSTEMLERİ – KAPAKSIZ UYGULAMALAR

          TUNA RAY DOLAP olarak uzmanlık alanımızdan biri de açık giyinme odası sistemleridir. Bunların arasında da en yeni sistem ve en çok tercih edilen uygulama olarak alüminyum profil destekli giyinme odaları gelmektedir. TUNA RAY DOLAP, açık sistem giyinme odalarınız için profesyonel çözümler sunmaktadır. Küçük alanlardan maksimum kazanç sağlayacağınız profil destekli giyinme odalarıyla tanışmak için bizi hemen arayın, profesyonel ekibimiz sizi yerinizde ziyaret etsin. Ücretsiz keşif ve projelendirme hizmetimizden yararlanarak muhteşem bir giysi odası sahibi olun.

          Açık sistem profil giyinme odalarına ilave olarak, bilinen gövdeli dolap sistemlerinden de hizmet alabileceğiniz firmamızda, kitaplik, vestiyer, yaşam üniteleri gibi kapaksız tüm dolap uygulamaları özel ölçü ve tasarımla sizlere sunulmaktadır.

          Kadıköy Göztepe Mahallesi Posta Kodu: 34730

          Her ne kadar bir çoğu kıyıma uğrayıp taş yapılara dönüşmüş olsa da çok sayıda tarihi köşkün mimari dokusunu oluşturduğu Göztepe’de, bu köşkler istasyon Caddesi olarak da adlandırılan Tütüncü Mehmet Efendi caddesinde, Tepegöz, Cavitpaşa ve Yeşilbahar sokaklarında bulunmaktadır. Göztepe’nin merkezi yine tarihi simgelerden birisi olan Göztepe Tren İstasyonu ve bu istasyonun konumlandığı Tütüncü Mehmet Efendi caddesidir. Göztepe’nin bir başka fark yaratan özelliği ise çok sayıda sağlık kurumunu barındırıyor olmasıdır.

          Göztepe’nin Etiketleri

          GÖZTEPE PARKI, ÖZGÜRLÜK PARKI, PAZARTESİ PAZARI, BAĞDAT CADDESİ, ATLI MUAZZEZ HANIM KÖŞKÜ, MABEYİNCİ FAİK KÖŞKÜ, ZÜLÜFLÜ İSMAİL PAŞA KÖŞKÜ, RUKİYE SULTAN KÖŞKÜ, OYUNCAK MÜZESİ,

          TUNA Ray Dolap olarak tecrübeli ekip ve profesyonel kadromuz ile %100 müşteri memnuniyeti misyonumuzu sürdürmeye devam ediyoruz.