Özel Ölçü Dolap Raylı ve Kapaklı Dolap Sistemleri

365x240-4-kapili-ray-dolap-3

TUNA RAY DOLAP özel ölçü ray dolap imalatında isteğinize en uygun dolabı evinize kadar getiriyor. Yeni evlenenler, evini yenileyenler bilinen yatak odası takımlarından ziyade artık özel ölçü dolap yaptırarak, ihtiyaclarına en uygun dolabı yaptırıyorlar. İşte tam da burada TUNA RAY DOLAP size profesyonel hizmet veriyor. Özel ölçü dolap alanında tamamen profesyonel çalışan ekibimiz sizleri evinizde ziyaret ediyor ve burada özel ölçü dolabınızın tasarımını sizlerle birlikte yapıyor.

ÖZEL ÖLÇÜ DOLAPTA BİLİNMESİ GEREKENLER

Özel ölçü dolap yaptırırken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Bunların en başında askı ve raflar için gereken minimum ölçüler gelmektedir. Bu ölçüleri şöyle sıralayabiliriz;

Minimum Askı Alanı Yüksekliği

Özel ölçü dolap yaptırırken askı alanı yüksekliğinin en az 105 cm olmasına dikkat edilmelidir. Dolaplarda askı boru mesafesi ve askı yüksekliği hesap edildiğinde ihtiyaç duyulan minimum askı alanı yüksekliği 105cm olmaktadır. Bu askı alanına ceket, gömlek, pantolon, tshirt gibi kıyafetlerinizi rahatça asabilirsiniz. Abiye,  palto gibi uzun kıyafetler için minimum yükseklik ise 140cm olmalıdır.

Minimum Raf Yüksekliği

Minimum raf yüksekliği ise bir dolapta en az 25cm -30cm dolaylarında olmalıdır. Bundan daha yüksek bir ölçüde katlanır kıyafetler devrilmekte ve dolayısıyla dolap içinde düzensiz bir görüntü ortaya çıkarmaktadır.

Bir müşterimizi ziyaretimiz sırasında kendisi için tasarladığımız bir örnek dolap görüntüsü;

365x240-4-kapili-ray-dolap

TUNA RAY DOLAP olarak bu kriterlere özellikle dikkat ediyor ve sizin için en ideal dolabı üretiyoruz. Özel ölçü dolap yaptırmak için bizi hemen arayın;