Panjur Kapak Dolap Modelleri

Panjur Kapak Dolap Modelleri, TUNA RAY DOLAP kalitesiyle sizlerle buluşuyor. Panjur Kapak dolaplarda tüm ayrıntılar birlikte belirleniyor ve dünyanın tüm renkleri önünüze seriliyor. Dilediğiniz renge boyanabilen Panjur Kapaklı Dolaplar dilerseniz MDF üstü lake boyalı, dilerseniz de ahşap üstü cilalı şekilde uygulanabiliyor. Özel ölçü Ray Dolap imalatının yanı sıra, uygulamasını yaptığımız panjur kapaklı dolaplarda da tüm isteklerinizi gerçekleştirebiliyor, muhteşem bir giysi dolabını, siz henüz satın almadan bilgisayar ortamında görselleyebiliyoruz.

TUNA ® Ray Dolap ailesi olarak 2013 yılından beri müşterilerimize özel tasarım mobilya çözümleri sunuyor, profesyonel dolaplar tasarlıyor, muhteşem giyinme odası projeleri uyguluyoruz. Bizleri sosyal medyada @tunaraydolap olarak bulabilir, hakkımızda yapılan görüş ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz.

Son yılların mobilya modası olan Panjur Kapaklı dolap modellerine reflekte cam kapaklar ekleyerek daha şık yatak odası dolapları ortaya çıkardık. Bu uygulamaları dilerseniz yatak odası gardırop seçeneği olarak kullanabilir dilerseniz de portmanto ya da genç odası dolabı olarak seçebilirsiniz. Aşağıdan uygulamasını yaptığımız bazı Panjur Kapak Dolap Modellerini görebilirsiniz.