Ray Dolap Modelleri

Ray dolap modelleri için TUNA RAY DOLAP profesyonel raylı dolap uygulamalarını inceleyebilirsiniz. Yeni jenerasyon ray sistemleri, ray içine entegreli fren uygulamalarıyla TUNA, sizlere gerek görsel anlamda, gerek teknik anlamda en ideal ray dolap modellerini sunmaktadır.

Ray Dolap modelleri, aslında ihtiyaca yönelik ray dolap dizaynının profesyonel ellerden sizlere ulaşmasıyla oluşmaktadır. Çünkü ray dolap modellerinde en önemli özellik ihtiyacınızın ne yönde olduğuyla ilgilidir. Şöyle ki ray dolaplarda kimileri daha çok askı alanı istediği gibi kimileri de daha çok katlanır kıyafet alanına, raflara ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle ray dolap; bir model olmaktan çok neye ihtiyacınız olduğu ile ilgilidir. Aşağıda; müşterilerimizle çizdiğimiz bazı ray dolap örneklerini görebilir, kendi dolabınızı modellemek açısından fikir sahibi olabilirsiniz.

Daha fazlası için bizleri ziyaret edebilirsiniz, Böylelikle İç Mimari ekibimizle sadece size özel çalışmalar yapabiliriz. İşte bazı ray dolap modelleri;