Giyinme Odası Profilleri

profil giyinme odasıYeni jenerasyon giyinme odası sistemlerinde destekleyici birim olan giyinme odası profilleri Tuna Ray Dolap ile dilediğiniz renk ve modelde tarafınıza sunuluyor.

TUNA RAY DOLAP İLE JENERASYONU YAKINDAN TAKİP EDİN!

Artık konut projelerinde yatak odalarının bir bölümü giyinme odası odası olarak ayrılıyor. Bu alan ilgili proje sahipleri tarafından açık sistem giyinme odası yapılmak üzere boş bırakılıyor ve burada size sadece dilediğiniz tasarımı özgürce uygulatacak bir firmayla çalışmak kalıyor.

Mimari ekibimizle görüşmek, projenizle ilgili fiyat ve teknik bilgi almak için bizi hemen arayın:

Üstteki örnek görselde de göreceğiniz üzere odanın geniş bir bölümü giyinme odası olarak ayrılmış. Bu alana giriş için raylı kapı sistemleri uyguluyor ve içeride kalan alanı giyinme odası profilleri ile destekleyerek açık raf sistemleriyle donatıyoruz.

Giyinme odası alanının içinde bulunan tüm raflar ve askı alanı yükseklikleri ayarlanabilir olup, dilediğiniz değişikliği yapmaya uygundur. İster bir rafı çıkarıp raf alanını veya askı alanını yükseltin, isterseniz yeterli gelmediği durumda yeni bir raf sipariş ederek giyinme odanızdaki kullanım alanını çoğaltın.

Projenizi hemen hayata geçirmek için bizi arayın; 0216 606 1099

Yaptığımız örnek giyinme odaları için tıklayın